Incendiu cumplit într-un bloc din Berceni

Share:

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă într-un bloc rezidenţial din zona Berceni. Locatarii au fost evacuați din cauza fumului. Din fericire nu au existat victime, iar focul a fost stins rapid.

Incendiul a izbucnit, sâmbătă, într-unul dintre blocurile din ansamblul rezidenţial Monaco Towers Bucureşti, în cartierul Berceni. Mai mulţi locatari au sunaţi disperaţi la 112 când au văzut flăcări uriaşe la ultimul etaj al clădirii.

Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă şi cu degajări mari de fum, potrivit ISU.

„Incendiul a fost localizat, se lucrează pentru stingere. Focul s-a aprins într-un apartament, toate bunurile din interior fiind distruse. Au fost făcute verificări pe nivelul etajului 19 pentru a vedea dacă sunt persoane care nu s-au putut evacua în momentul izbucnirii incendiului. Mulţi dintre locatari s-au evacuat singuri după semnalul sistemului care a anunţat izbucnirea incendiului. Pe măsură de înaintau pe casa scări spre etajul 19, echipele de intervenţii au întâlnit mai mulţi locatari pe care i-au sfătuit să intre în locuinţe, fie să se îndrepte spre ieşirea blocului. Nu sunt persoane rănite, urmează etapa de cercetare a cauzelor incendiului”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti, la România TV.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.