Gică Hagi, despre afacerea „Ianis Hagi”

0

Gică Hagi le-a răspuns celor care l-au acuzat că îl favorizează pe fiul său, după ce i-a oferit banderola de capitan la Viitorul, şi a făcut un anunţ surprinzător despre Ianis Hagi.

Gica Hagi a platit doua milioane de euro pentru a-l rascumpara pe Ianis Hagi de la Fiorentina si spune ca vede totul ca pe o afacere.

„Chiar atat de ingust la minte ma credeti incat sa-l arunc in mare fara colac de salvare? Credeti ca-l bagam daca nu vedeam ceva la el? Daca nu putea s-o duca? Nu-i dadeam banderola la 16 ani daca nu credeam in el. Poti sa faci concesii, dar niciodata compromisuri. Eu cu Ianis trebuie sa castig bani! E un business! Cea mai buna solutie a fost sa vina, sa joace si sa-si recapete ritmul jocului. Sa-l vedeti pe Ianis la 20, la 21 de ani! Va concura cu cei mai buni!”, a spus Gica Hagi la Digi Sport.

Ianis Hagi a ajuns la Fiorentina in vara anului 2016, pentru doua milioane de euro, dar a prins doar doua meciuri in Serie A intr-un an si jumatate. El a fost cumparat in aceasta iarna de Viitorul pentru doua milioane de euro, iar italienii vor pastra si 30% dintr-un viitor transfer. De la revenirea in tara, Ianis Hagi a marcat doua goluri si a oferit trei pase decisive in sase meciuri pentru Viitorul.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.