Deputatul PNL Pavel Popescu: Liviu Dragnea este în delir! 

0

Problemele României sub conducerea PSD&ALDE se agravează pe zi ce trece, românii sunt tot mai săraci, însă social – democrații consideră că dețin adevărul absolut și au de gând să îi ofere lui Liviu Dragnea ”puterea” de a decide viitorul țării și în următorii 20 de ani, atrage atenția deputatul PNL Pavel Popescu.

”Mai au puțin până cei de la PSD&ALDE aduc România la sapă de lemn. Semnalele alarmante vin din toate părțile. Așa cum atrăgeam atenția recent, cele trei Guverne PSD-ALDE care s-au succedat la putere au contractat în numele României împrumuturi în valoare de 11,83 miliarde de euro şi continuă să o facă, la dobânzi tot mai mari. Mai mult chiar, Eurostat anunță că țara noastră a înregistrat un deficit bugetar de 2,9% din PIB în 2017 şi o pondere a datoriei publice în PIB de 35%, printre cele mai scăzute din Uniunea Europeană. În loc să rezolve cât mai repede aceste probleme, cei de la PSD&ALDE au făcut o lege special pentru Liviu Dragnea, care ar urma să ne ofere tuturor viziunea vieții și a dezvoltării României pe perioada 2020 – 2040”, a declarat deputatul liberal.

Parlamentarul Pavel Popescu crede că este o sfidare pe față la adresa tuturor cetățenilor de bun simț faptul că cei de la PSD au confiscat și batjocorit demersul de pregătire a unei viziuni de viitor pentru țara noastră.

” Liviu Dragnea vrea să conducă România după modelul unei dictaturi sud – americane. Crede că deține adevărul absolut, deși în mai puțin de 16 luni de zile a reușit să agraveze și să provoace numeroase dezechilibre economice, să provoace tensiuni și haos în țara noastră. Cei de la PSD&ALDE, dacă tot au atât de multă încredere în președintele social democrat, să îl roage să le facă Strategia de dezvoltare a PSD 2020 – 2040 și să lase România în pace. Se dovedește, pe zi ce trece, că face doar rău, nu are viziune să facă bine țării”, a precizat deputatul liberal.

Mai multe detalii despre controversatul proiect de lege puteți găsi aici http://sgg.gov.ro/legislativ/docs/2018/04/7qjrc0hvfdmknx6p4sy3.pdf

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.