Iohannis a fentat întâlnirea cu miniștrii Toader și Teodorovici!

0

Preşedintele Klaus Iohannis nu a participat la întâlnirea cu miniştrii Finanţelor şi Justiţiei de la Cotroceni. În locul său au fost doi consilieri prezidenţiali. Întâlnirea a fost solicitată de preşedinte, care a convocat tot guvernul la Cotroceni pentru a discuta proiectul de rectificare bugetară pentru instituţiile din domeniul securităţii naţionale. Guvernul a adoptat însă în şedinţa de miercuri rectificarea bugetară fără avizul CSAT, iar premierul a plecat în Spania.

Întâlnirea a luat sfârşit în mai puţin de jumătate de oră. Cei doi miniştri au fost filmaţi ieşind cu maşina din Curtea Palatului Cotroceni cu puţin înainte de ora 12.00

Preşedintele Klaus Iohannis nu i-a primit pe cei doi miniştri, informează România TV. Eugen Teodorovici şi Tudorel Toader au fost întâmpinaţi de Ştefan Marinescu, consilier prezidenţial pe politici economice şi sociale, şi Mihaela Ciochină, consilier prezidenţial la Departamentul Legislativ.

„Ministrul Finanţelor Publice şi ministrul Justiţiei au fost primiţi la Palatul Cotroceni de către Mihaela Ciochină, consilier prezidenţial – Departamentul Legislativ, şi Cosmin Marinescu, consilier prezidenţial – Departamentul Politici Economice şi Sociale”, anunţă Preşedinţia.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.