Comisarul șef Nicolae Alexe, adjunctul de la IPJ Olt, și-a mințit șeful privind ora dispariției Alexandrei

Share:

Adjunctul de la Poliția județului Olt, Nicolae Alexe, și-ar fi mințit șeful atunci când a fost întrebat când a aflat despre dispariția Alexandrei, raportând eronat orele la care a aflat despre eveniment, scrie Digi24.ro. 

Comisarul-șef Nicolae Alexe era la comandă în ziua dispariției Alexandrei. El ar fi trebuit să fie creierul operațiuilor de căutare și ar fi trebuit să ia niște decizii specifice, care sunt reglementate, în cazul dispariției unui minor.

În raportul Corpului de Control, care a fost trimis și la CSAT, scrie că Alexe l-a mințit pe superiorul lui în momentul în care șeful IPJ Olt s-a întors din concediu și l-a întrebat ce s-a întâmplat în ziua de joi. El i-a spus șefului său că a fost anunțat mult mai târziu de dispariția Alexandrei, deși orele sunt trecute foarte clar în raport.

Nicolae Alexe a fost informat de oamenii săi de mai multe ori pe parcursul zilei despre dispariţie, însă abia în seara zilei de 25 iulie, la ora 20.00, a luat primele măsuri şi a constituit punctul de comandă pentru dispariția de minori.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.