Scandal între Orban și Firea pe tema falimentului RADET

0

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seară, că falimentul RADET este iminent. În replică, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a acuzat PNL că este vinovat de situaţia financiară a regiei şi s-a întrebat de unde ştie premierul ce se va întâmpla luni.

Ludovic Orban consideră că falimentul RADET este iminent, după cum arată datele .

„După ştiinţa mea, luni trebuie să se pronunţe instanţa în procedura de faliment a RADET. Din punctul meu de vedere, după cum arată datele, falimentul RADET este iminent”, a spus şeful Guvernului.

În replică, Gabriela Firea a acuzat PNL că este responasbil de situaţia financiară dezastruoasă a RADET, conducerea regiei fiind, ani de zile, asigurată de reprezentanţi ai acestuia partid.

„Avem, din păcate, un premier sadic, un premier care a fost viceprimar şi care teoretic ar trebui să cunoască problematica RADET pentru că este unul dintre oamenii care, indirect, a contribuit la situaţia financiară a RADET, prin prismafaptlui că, ani de zile, conducerea RADET a fost asigurată de PNL. Dacă cineva a dus la faliment şi insolvenţă această regie, acel cinevase numeşte PNL”, a explicat Gabriela Firea.

Primarul general, Gabriela Firea, s-a întrebat de unde are premierul liberal o asemenea informaţie.

„De unde ştie domnul Orban ce se va întâmpla luni, ce va decide judecătorul sindic? (…) Eu cred că justiţia este liberă, iar judecătorul sindic este un om responsabil şi nu va da satisfacţie ordinului pe unitate pe care-l transmite la televiziuni, îaninte de primul tur domnul premier sadic Orban”, a mai spus Firea.

Instanţa ar putea declara falimentul RADET şi luni, primăria Capitalei trebuie să fie conştientă de asta, a afirmat, miercuri, noul ministru al Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.