Iohannis, după anunțarea exit-poll-urilor: Niciodată românii nu au votat atât de mulți și de clar împotriva PSD!

Share:

Președintele Klaus Iohannis a ajuns, în jurul orei 20.30, la sediul PNL, unde va afla rezultatele alegerilor prezidențiale 2019, primul tur. Potrivit tuturor exit poll-urilor realizate duminică în România, Klaus Iohannis este unul dintre candidaţii care intră în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, din 24 noiembrie 2019.

Klaus Iohannis a declarat duminică seară, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, care îl situează pe primul loc în primul tur al alegerilor prezidenţiale, că niciodată românii nu au votat atât de mulţi şi atât de clar împotriva PSD.

Niciodată românii nu au votat atât de mult și atât de clar împotriva PSD. Datele arată că milioane de români din țară și Diaspora au votat pentru proiectul nostru, pentru o Românie normală. Am crezut mereu în români și în participarea lor. Le mulţumesc tuturor celor care ne-au sprijinit, în primul rând liberalilor și votanților de dreapta, dar și celor care nu cred într-un partid anume, dar își doresc o Românie normală„, a declarat Klaus Iohannis, la închiderea urnelor de vot în România.

Iohannis a avertizat că „lupta noastră comuna nu ţine de o eticheta de partid, lupta noastra este pentru indepartarea PSD de la putere ca sa nu mai tina Romania captiva in trecut„.

Azi am facut un pas mare in aceasta directie. Nu este pasul decisiv, mai este de lucru. Daca nu ne-am fi opus, PSD ar fi reusit să destructureze tot ce s-a distrus în Romania pana acum, astăzi România s-ar fi intors în anii 90„, a mai spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a ajuns duminică seară la sediul PNL, însoţit de premierul Ludovic Orban şi vice-preşedintele PNL Rareş Bogdan. Candidatul susţinut de liberali a aşteptat încheierea votului din primul tur al alegerilor prezidenţiale alături de liderii PNL. Potrivit tuturor exit poll-urilor realizate duminică în România, Klaus Iohannis este unul dintre candidaţii care intră în turul 2 al alegerilor prezindenţiale, din 24 noiembrie 2019.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.