Sicriul cu trupul Cristinei Ţopescu, depus miercuri, la Capela Cimitirului Bellu

0

Sicriul cu trupul Cristinei Ţopescu va fi depus miercuri la capela Cimitirului Bellu. Joi, realizatoarea TV va fi incinerată la Crematoriul Vitan Bârzești, conform propiei dorințe, a anunţat familia jurnalistei. Între timp se așteaptă rezultatul necropsiei pentru a se afla cauza morții, asta după ce medicii legiști au găsit în stomacul Cristinei Țopescu mai multe medicamente.

Medicii legiști au stabilit ziua și ora morții Cristinei Ţopescu. Aceasta s-a stins imediat după Crăciun, seara. Primele rezultate ale necropsiei arată că în stomacul Cristinei Ţopescu s-a găsit un cocktail puternic de medicamente, un analgezic puternic şi un antidepresiv. În același timp, inima vedetei de televiziune a fost prelevrată pentru analize, anunţă Romania TV.

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut duminica seara, de surse apropiate familiei jurnalistei. Aceasta a fost găsită fără viaţa în locuinţa din Tunari. Autorităţile au fost anunţate de către o vecină, care a declarat că nu a mai văzut-o pe jurnalistă de trei săptămâni, mai mult decât atât aceasta nu a mai răspuns la telefon de pe 23 decembrie. Medicii de pe Ambulanță au găsit-o în dormitorul de la etaj, fără suflare.

Sicriul cu trupul Cristinei Ţopescu va fi depus miercuri, la ora 14, la Capela Cimitirului Bellu din Bucureşti. Joi, trupul jurnalistei va fi incinerat la Crematoriul Vitan-Bârzești din Capitală. Inima Cristinei Țopescu a fost prelevată de medici pentru analize. Organul a fost pus într-o substanță care să-l curețe și să permită efectuarea de analize. Așadar jurnalista va fi incinerată fără inimă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.