Ludovic Orban îi desființează pe Teodorovici și Ponta

0

Ludovic Orban a lansat un atac dur la adresa fostului ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici, despre care a spus că ar „trebui să se ducă să se trateze”.

Eugen Teodorovici a propus o comisie de anchetă în fața căreia ar trebui să se prezinte Florin Cîțu, Ludovic Orban dar și Viorica Dăncilă pentru a explica de ce s-a depășit deficitul pe 2019 și s-au majorat cheltuielile. Această propunere i-a fost readusă în actualitate premierului demis Ludovic Orban, în timpul unei conferințe de presă, marți, la finalul reuniunii Biroului Executiv al Partidului Național Liberal, informează Romaniatv.net.

– ”Cine face această propunere?” l-a întrebat pe ziarist Ludovic Orban.

– ”Eugen Teodorovici” a reamintit ziaristul, în conferința de presă.

– ”Deci, eu cred că domnul Eugen Teodorovici trebuie să se ducă să se trateze. El este principalul vinovat. Vă aduceți aminte că s-a emis o Ordonanță de Urgență special ca să permită premierului și ministrului Finanțelor să nu dea declarații pe propria răspundere privind veridicitatea datelor pe baza cărora a fost construit bugerul pe 2019. Și asta ca să scape de răspunderea minciunilor pe care le-au pus la baza construcției bugetare pe 2019. Aceste minciuni au fost relevate cu prisosință. Comisia de anchetă trebuie să o întrebe, într-adevăr, pe Dăncilă, dar mai ales pe el, pentru că el a fost ministru de Finanțe și el a putut să inventeze venituri inexistente și a putut să declanșeze cheltuieli pentru care nu existau resursele financiare necesare”, a răspuns premierul demis Ludovic Orban.

Ludovic Orban a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta, vorbind despre alianța PSD – Pro România.

„Această aşa-zisă alianţă exista de mult. Niciodată Ponta nu a fost altceva decât un pesedist. Asta este şi acum. Nimic nou sub soare. A încercat, timp de doi ani, să joace un rol care nu i se potriveşte, de opozant PSD. Astăzi, se arată lipsa de realitate a conduitei pe care a avut-o în ultimii doi ani. A revenit la mal”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a anunțat că toate demersurile PNL, din acest moment, sunt pentru a-i permite președintelui Klaus Iohannis să dizolve Parlamentul.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.