Viceprimarul sectorului 2 a vizitat Liceul Tehnologic Special Regina Elisabeta. Măsurile de siguranță pentru elevi, o prioritate pentru Dan Cristian Popescu!

0

În contextul în care elevii claselor terminale reîncep mâine cursurile, viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a mers, luni, la Liceul Tehnologic Special Regina Elisabeta pentru a urmări, personal, modul în care unitatea de învățământ a implementat toate normele cerute de autoritățile centrale.

“Copiii noștri speciali au nevoie de măsuri speciale de protecție și siguranță atunci când se reîntorc la școală.

Astăzi am mers la Liceul Tehnologic Special Regina Elisabeta și m-am bucurat să văd că unitatea de învățământ a implementat toate normele cerute de autoritățile centrale. Odată cu triajul epidemiologic, elevii vor primi mască și vor completa un formular epidemiologic, urmând apoi traseul separat de intrare în unitate. Ei vor fi permanent însoțiți de personalul auxiliar. De asemenea, măsurile de distanțare fizică sunt asigurate, dezinfectant de mâini există la toate intrările, dar și preșuri cu clor.

În curtea liceului sunt locuri marcate pentru elevii care vor să participe la slujba organizată în capela din incintă.

#Aca2ă nu lăsăm pe nimeni în urmă, iar copiii și educația de calitate sunt prioritățile noastre”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.