Liberalul Angelica Fădor: “Sănătatea românilor, o prioritate!”

Deputatul PNL, Angelica Fădor, președintele Comisiei pentru Administrație și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, continua lupta, inclusiv pe pagina sa de Facebook, pentru protejarea sănătății românilor.

“Guvernul PNL a adoptat o Hotărâre de Guvern cu prevederi aplicabile până pe 30 septembrie, prin care medicii de familie pot iniția tratament specific și în absența unei scrisori medicale emise de medicul din ambulatoriul de specialitate. De asemenea, documentele necesare la casele de asigurări de sănătate pentru obținerea unor drepturi pot fi transmise prin mijloace electronice.
Serviciile medicale prevăzute în pachetul de bază, acordate în asistența medicală primară și în ambulatoriul de specialitate, pot fi efectuate și de la distanță, prin orice mijloace de comunicare, cu încadrarea în numărul maxim de 8 consultații/oră.
Pentru a limita riscul iminent asupra stării de sănătate a populației, în asistența medicală primară și în asistența medicală ambulatorie de specialitate nu va fi utilizat cardul național de asigurări de sănătate până la data de 30 septembrie 2020”, a precizat liberalul Angelica Fădor.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.