Orban respinge speculațiile: PNL îl susține pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei!

0

Premierul Ludovic Orban a declarat luni că decizia PNL de a-l susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei este fermă, iar toate speculaţiile pe această temă au fost lansate de cei „cărora a început să le fugă pământul de sub picioare.

Ludovic Orban consideră că Nicuşor Dan are capacitatea de a câştiga Primăria Capitalei deoarece el cunoaşte problemele Bucureştiului şi are soluţii pentru a rezolva problemele cetăţenilor.

„Nicuşor Dan este candidatul PNL şi candidat care este sprijinit de partenerii noştri. Nicuşor Dan are capacitatea de a câştiga Primăria Capitalei. Cunoaşte problemele Bucureştiului şi are soluţiile penrtru a rezolva problemele bucureştenilor”, a precizat Ludovic Orban, preşedintele PNL.

Premierul Orban a mai afirmat că „este vital pentru Bucureşti să se producă o schimbare profundă şi cel care poate să aducă această schimbare în bine este Nicuşor Dan”:

”Singurul care poate să aducă această schimbare în bine este Nicuşor Dan, toate speculaţiile care apar pe surse în diferite canale de presă sunt de fapt lansate de cei cărora a început să le fugă pământul de sub picioare după decizia pe care am luat-o de a-l sprijini pe Nicuşor Dan”, a mai precizat Orban.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.