Nicușor Dan, atac virulent la adresa Gabrielei Firea: Primăria Capitalei este în faliment!

0

Candidatul unic al Dreptei pentru Primăria Bucureștiului, Nicușor Dan, a lansat un nou atac violent la adresa actualului edil, Gabriela Firea. În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi în fața sediului PMB, Nicușor Dan a acuzat-o pe Firea că a îndatorat Primăria și că „a cheltuit in patru ani, bugetul pentru cinci ani”, informează Realitatea.net. 

„Primăria Capitalei este în faliment. După ce a dus traficul într-un blocaj complet, iată cp primarul PSD Firea a dus și finanțele publice într-un blocaj complet. Și te întrebi cum e posibil ca un oraș, o primărie care are un buget de aproape un miliard de euro să intre în faliment, cum e posibil ca o primărie care primește de la bugetul de stat pe cap de locuitor de patru, cinci ori mai mult decât primesc alte orașe din țara asta să intre în faliment. Și răspunsul e unul singur: o astfel de primărie intră în faliment când primarul ei este un pericol public, pentru că asta este primarul PSD Firea”, a declarat candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei Nicușor Dan.

„Evident că primarul ăsta a fost depășit de anvergura funcției pe care a avut-o, dar, în momentul în care ești depășit și duci orașul în faliment, te ascunzi în gaura de șarpe de rușinea asta, nu vrei să mai iei încă un mandat la primărie, nu visezi să fii președintele PSD, să fii prim-ministru, să fii președintele României”, a adaugat Nicusor Dan.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.