Liberalul Sebastian Burduja: Ilie Bolojan rămâne un reper al administrației pe care orice primar trebuie să îl urmeze!

0

După mai bine de 30 de ani de politică și administrație postdecembristă, plină de iresponsabilitate, incompetență și devalizări ale banului public, cazurile de primari care au reușit prin soluții, proiecte și viziune, să-și pună amprenta asupra comunității pe care au administrat-o, sunt o rara avis.

Ilie Bolojan, primarul de 12 ani al municipiului Oradea este o excepție. O excepție ce s-a remarcat printr-un management performant, o administrație europeană în care interesele cetățenilor au primat de fiecare dată. Alegerea în funcția de președinte al Consiliului Județean a lui Ilie Bolojan reprezintă nu numai o recunoaștere a calității umane și profesionale a unui edil liberal care a servit cu cinste municipiul Oradea, dar și un motiv de bucurie pentru bihoreni care se vor bucura, în următorii patru ani, la nivelul județului, de privilegiile unei administrații profesioniste.

„Ilie Bolojan părăseşte Primăria Oradea după trei mandate, conduse pe principiul „totul sau nimic”, pentru a prelua conducerea Consiliului Judeţean.

„Singurul lucru pe care îl iau din Primărie este o eşarfă tricoloră, veche şi plouată, în amintirea celor 12 ani în care am servit Oradea. Primarul are trei eșarfe. O iau ca amintire pe cea mai veche. Oricum e inutilizabilă. E pătată după ce m-a prins ploaia la un eveniment”. O frază care este esența mandatelor acestui OM: totul pentru comunitate, nimic pentru interesul personal.

Ilie Bolojan rămâne un reper al administrației pe care orice primar trebuie să îl urmeze. Un model, un exemplu, un profesionist care va transforma județul Bihor așa cum a transformat și Oradea. Și care lasă în urma lui o moștenire de necontestat”, a precizat pe pagina sa de Facebook, liderul liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.