Tandemul Tomac-Băsescu turează motoarele pentru parlamentare. PMP devansează Pro România și UDMR în sondajele de opinie!

0

După rezultatul bun de la alegerile locale, formațiunea condusă de Eugen Tomac își turează motoarele pentru alegerile parlamentare. Targetul impus de Tomac este unul ambițios: peste zece la sută la scrutinul din 6 decembrie. În contextul în care PMP a demonstrat, în ultimii patru ani, că interesele românilor primează în dauna unor jocuri politice străine României, tandemul Tomac-Băsescu poate conduce, echipa PMP, spre (încă) un rezultat lăudabil și la alegerile parlamentare. Cu liste pline de candidați redutabili, bine pregătiți, cu filiale puternice, pregătite pentru confruntarea electorală, PMP va  reuși, sunt convins, să obțină un scor foarte bun și pe 6 decembrie. 

De altfel, un nou sondaj realizat de BCS arată că PMP este creditat cu 7,4%, peste Pro România, cu o intenție de vot de doar 5,2% și UDMR (4,8%).

Pe primele trei locuri se află PNL (32,2%), PSD cu 28,6% și USR-PLUS cu 17,6%.

Informaţiile se bazează pe o prezenţă de vot calculată la 41%. Sondajul a fost efectuat în perioada 25-30 octombrie 2020 pe un eșantion național de 1.482 persoane, reprezentativ pentru populația adultă a României.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.