Număr record de infectări cu COVID-19 în Bulgaria. Adio, vacanțe la ski la bulgari!

0

Bulgaria au înregistrat marţi un nou număr record de infectări cu virusul SARS-CoV-2. Autorităţile de la Sofia au anunţat 2.427 de noi infectări în 24 de ore. De asemenea, 51 de persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit. Numărul pacienţilor internaţi la ATI a ajuns la 180. În aceste condiţii, Bulgaria a fost introdusă pe lista ţărilor pentru care, la revenirea în România, se impune carantina la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat, luni seară, lista ţărilor/ zonelor GALBENE cu risc epidemiologic ridicat, care intră în vigoare începând cu data de 3 noiembrie. Persoanele care vin în România din aceste zone „galbene” intră în carantină pentru 14 zile.

Zonele galbene, la 3 noiembrie 2020 sunt: Andorra, Belgia, Cehia, Luxemburg, Polinezia Franceză, Slovenia, Armenia, Elveţia, Liechtenstein, Franţa, Olanda, Croaţia, Georgia, Guam, Slovacia, Polonia, Spania, Bosnia şi Herţegovina, Austria, Muntenegru, San Marino, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Macedonia de Nord, Argentina, Gibraltar, Malta, Iordania,  Ungaria şi Bulgaria.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.