Noul primar general, Nicușor Dan, readuce normalitatea la Primăria Capitalei!

0

Victoria lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei reprezintă, înainte de toate, o victorie împotriva toxicei administrații Firea-PSD, dominată patru ani de iresponsabilitate, incompetență, aroganță, tunuri financiare și dispreț la adresa milioanelor de bucureșteni. De asemenea, victoria lui Nicușor Dan reprezintă (și) o victorie a normalității și a reinstaurării legalității la Primăria Capitalei.

Nicușor Dan va reuși, sunt convins, să elimine firmele de casă și de partid,  apropiate fostei administrații, abonate la banii Primăriei. Transparența, poluarea, traficul infernal, spațiile verzi,  fondurile europene, situațiile mai mult decât delicate de la Termoenergetica și STB, reprezintă provocările care se află în fața noului primar general. Cu multă muncă, implicare, cu soluții și proiecte pliate pe nevoile Capitalei, cu un audit care să prezinte realitatea, fie ea cât de alarmantă, Nicușor Dan va răspunde uriașelor așteptări ale bucureștenilor.

Atacat furibund de televiziunele de casă ale PSD, Nicușor Dan are obligația să demonstreze bucureștenilor, inclusiv celor care nu l-au votat, că toate acțiunile sale se vor subordona intereselor Capitalei. Iar Bucureștiul va arăta, peste patru ani, ca o capitală modernă, europeană, cu soluții de trafic inteligent, cu mult mai multe spații verzi, cu o poluare redusă, cu un trafic decent. Nu în ultimul rând, redeschiderea Primăria Capitalei către cetățean reprezintă un uriaș pariu câștigat deja de Nicușor Dan.

I.Badea

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.