Codrin Ștefănescu, o nouă vizită la Dragnea: „Starea lui de sănătate se înrăutățește!”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a scris pe pagina sa de Facebook că a fost vineri dimineaţă în vizită la Liviu Dragnea, care îşi execută pedeapsa de 3 ani şi 6 luni la penitenciarul Rahova. Ştefănescu susţine că starea de sănătate a fostului preşedinte al PSD se deteriorează pe zi ce trece.

Liviu Dragnea execută o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare la penitenciarul Rahova, după ce în 2019 a fost condamnat pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Vineri dimineaţă, acesta a primit vizita prietenului său Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, care a povestit pe Facebook că au discutat despre situaţia în care se află ţara, despre PSD sub conducerea lui Marcel Ciolacu şi despre guvernarea liberală, dar spune că starea de sănătate a fostului lider social-democrat se deteriorează vizibil.

”Astăzi am fost sa-l vād pe Liviu! Dimineațā la prima orā, exact cum am primit dreptul la vizitā. Am vorbit cu el despre multe lucruri la ordinea zilei. Despre situația PSD sub Ciolacu și gașca sa securistoidā, despre cum au fost inlāturați de pe liste mai mult de o sutā de parlamentari PSD, despre inepțiile guvernului-gen închiderea piețelor, despre starea de spirit din societate. M-a rugat sā transmit mulțumiri tuturor celor ce i-au scris. In rest, situația lui e neschimbatā de data trecutā: nu i se dā dreptul la muncā, nu are voie sā vorbeascā cu presa, starea lui de sānātate se inrāutāteste in mod constant. Hotârea instanței nu se aplicā in cazul sāu, nimeni nu ia poziție publicā in fața acestui șir de abuzuri, foștii colegi sunt muți ca peștii și dârdâie de fricā! V-am promis cā vā țin la curent, asta am fācut!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.