Candidații PMP București, campanie alături de oameni. Interesele românilor, o prioritate pentru Eugen Tomac și echipa sa!

Echipa de candidați PMP București pentru Senat și Camera Deputaților continuă campania printre oameni, alături de oameni, pentru oameni. Prin piețe, parcuri, străzi asfaltate sau neasfaltate…Starea vremii nu mai contează, cât timp problemele oamenilor din Capitală primează. Important pentru candidații PMP este, însă, să asculte cetățenii, păsurile și problemele cu care se confruntă aceștia, și să le ofere soluțiile aferente. Fiecare discuție, această campanie la „firul ierbii, cu atât mai mult în condiții de pandemie, îi ajută enorm pe candidați mai ales că populația are așteptări uriașe de la politicieni. Prea multe iluzii vândute în ultimii 30 de ani, prea multă iresponsabilitate, prea multă politizare și incompetență crasă, prea mut dispreț la adresa cetățenilor.

În aceste condiții, votul din 6 decembrie devine unul crucial în privința prezentului și viitorului unei țări strivită între interminabile jocuri politice și mize electorale.

Eugen Tomac, Cristian Diaconescu, Ioana Constantin, Sebastian Moise, împreună cu ceilalți candidați PMP București, dar și cu cei de la nivel național, sunt deciși să miște lucrurile în direcția cea bună. Au soluții, au proiecte, au viziune, știu, vor și pot să răspundă uriașelor așteptări ale românilor.

Modul ferm în care liderii PMP, în frunte cu Eugen Tomac, au reacționat față de închiderea piețelor, luptându-se pentru drepturile producătorilor și comercianților agricoli de a-și vinde produsele spune mult despre felul în care PMP se raportează la interesul național. „Avem nevoie de piețe bine amenajate, în niciun caz închise, de condiții de depozitare pentru legume, fructe și alte produse tradiționale, de centre de colectare și depozitare. De mai mult respect pentru producătorii noștri”, au precizat, la unison, liderii PMP.

Reducerea numărului de parlamentari la 300 a fost una dintre prioritățile liderului PMP, Eugen Tomac. Ca și  eliminarea pensiilor speciale. Ca și atenția deosebită pe care Eugen Tomac și implicit PMP o acordă Republicii Moldova, fraților noștri de peste Prut.

De altfel, programul propus de PMP la alegerile parlamentare este nu numai pliat pe realitățile românești, dar și indispensabil pentru prezentul și viitorul României. O nouă lege a sănătății, redresarea demografică, gazele din Marea Neagră, o mai bună gestionare a crizei COVID-19, dotarea școlilor, inegalitățile privind  piața forței de muncă, transparență totală în administrație, 1000 de de noi creșe construite în toată țara, sunt doar câteva dintre proiectele propuse românilor de PMP.

Un alt uriaș succes al PMP este reducerea prețului locuințelor! Locuințele de până în 140.000 de euro vor fi taxate cu 5% TVA în loc de 19% cum era până acum. Legea PMP a fost votată în Parlament și promulgată de președintele Iohannis.

“Este esențial, cu precădere în această perioadă, să sprijinim românii prin măsuri care să le reducă cheltuielile. Practic, în loc să plătească 26.600 de euro TVA pentru o locuință de 140.000 de euro, cumpărătorii vor plăti 7.000 de euro. Îl felicit pe colegul meu, Petru Movilă, inițiatorul proiectului, pentru această reușită extraordinară”, a punctat tânărul lider PMP, Eugen Tomac, cel care conduce lista PMP București pentru Camera Deputaților.

“Pe 6 Decembrie, mergeți la vot, avem nevoie de un Parlament care să lucreze pentru oameni – Măsuri legislative clare pentru antreprenori, oxigen pentru Horeca, investiții în educație, demnitate și echitate în sistemul de pensii, un sistem de sănătate puternic și care să nu cedeze la crize sanitare puternice. E important să avem, în toată această criză, un Parlament care să lucreze pentru oameni”, a precizat, la rândul său, Ioana Constantin, cea care-l secondează pe Tomac pe lista PMP București la Cameră și care se află, în fiecare zi, împreună cu echipele PMP din diferitele sectoare Capitalei în mijlocul cetățenilor.

În contextul unui interminabil război PSD-PNL și a demagogiei crase marca USR-PLUS, candidații PMP devin singura soluție plauzibilă pentru 6 decembrie. De altfel, targetul de 15 la sută la parlamentare, avansat de Eugen Tomac, devine unul realist. În aceste condiții  o guvernare de dreapta, cu PMP în cadrul ei,  care să colaboreze loial și eficient cu un Parlament nou și cu președintele Iohannis, va oferi României, în următorii patru ani, stabilitate, modernizare, investiții și instituții puternice.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.