Nicușor Dan îi dă o nouă lecție Gabrielei Firea. Polițiștii locali de la ușa cabinetului primarului general, trimiși în stradă!

0

Un alt tip de management. Un alt tip de administrație publică. Un alt tip de mentalitate. Un alt tip de tratament față de bugetul de stat și cetățean. Asta este uriașa diferență dintre actualul edil și fostul edil, între Nicușor Dan și Gabriela Firea. Între un liberal și pesedist.

În acest sens, noul primar general a avut marți după-amiază o întâlnire cu șeful Poliției Locale a Municipiului București pentru a discuta despre funcționarea curentă a Poliției Locale în următoarea perioadă.

Concret, Nicușor Dan i-a cerut șefului Poliției Locale reducerea numărului de polițiști locali care asigură paza Primăriei Capitalei, de la 27 la 10 persoane. De asemenea, a solicitat retragerea polițiștilor locali care asigurau paza la ușa biroului său, inclusiv pe cei de pe palier. “În total erau cinci persoane, zilnic, repartizate pentru paza primarului. Spre deosebire de ex-primarul Firea, eu nu simt nevoia de atât de multă pază și protecție, chiar mi se pare exagerată. Cu siguranță, Poliția Locală are lucruri mai importante de făcut decât să păzească biroul primarului. Primăria nu e o fortăreață, ci o instituție în serviciul cetățenilor.

Am vorbit, de asemenea, cu șeful Poliției Locale Municipale despre detașarea a 20 de polițiști locali, care să patruleze împreună cu reprezentanții Gărzii de Mediu pentru a sancționa problemele de mediu din București. E una dintre modalitățile prin care creștem presiunea pentru respectarea legislației de mediu”, a precizat pe pagina sa de Facebook, primarul general, Nicușor Dan.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.