Ponta pune tunurile pe PMP: Românii au fost furați și batjocoriți atâția ani de banda de securiști și hoți din jurul lui Băsescu!

0

Liderul Pro România, Victor Ponta, spune că PMP nu ar trebui să facă parte din funcții publice, deoarece o parte din membrii formațiunii politice au fost condamnați pentru fapte grave.

Victor Ponta spune că românii au fost furați și batjocoriți atâția ani de „Banda de securiști și hoți din jurul lui Băsescu! Am muncit toți din 2012 să reparăm ce au distrus ei… acum vor iar să facă la fel!”

”Fără penali în funcții publice!
Fără turnători la Securitate în funcții publice!!! Deci, fără PMP!!!

Domnule Ludovic Orban – sunt bune voturile penalilor și turnătorilor la Securitate?

Domnule Dan Barna – faceți guvern cu penali și turnători în timp ce promovați Inițiativa “Fără Penali în Funcții Publice”?

Amândoi vă bazați pe naivitatea oamenilor? Pe Propaganda care ascunde adevărul?

PRO Romania va fi în Parlament acea voce care o să vă arunce în față adevărul de care vreți să fugiți!

Partidul chelnerilor și al clanului turnătorului Petrov – Băsescu încearcă să-și bată joc încă o dată de români / încearcă încă o dată să ajungă în Parlament “cu tableta” și cu “securiștii” vechi – ca să iși vândă voturile lui Orban și PNL pentru niște sinecuri din bani publici!

Deputatul PMP Doru Coliu a fost condamnat definitiv la 5 ani și 6 luni închisoare pentru fapte grave ( a executat pedeapsa la Penitenciarul Galați ) / dar a ajuns deputat PMP de Diaspora (acolo unde milioane de români muncesc cinstit – și sunt acuzați tocmai pentru faptele ilegale ale câtorva infractori gen Coliu)!”, spune liderul Pro România, Victor Ponta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.