Actorul Bogdan Stanoevici ne-a părăsit!

0

Veste tristă în lumea teatrului. Actorul Bogdan Stanoevici a murit luni noapte după o crâncenă luptă cu boala, la vârsta de doar 62 de ani.

Acesta scăpase de noul coronavirus, însă din păcate s-a infectat cu infectii nosocomiale din spital, iar corpul său a cedat.

Starea de sănătate a actorului era foarte gravă, în condițiile în care era în continuare sedat și conectat la aparate. Tratamentul la care fusese supus, care se estima inițial că va dura 7 zile, fusese prelungit cu încă 7, având în vedere că plămânii lui nu au reacționat așa cum se așteptau medicii.

Din păcate organismul actorului a cedat luni noapte, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Bogdan Stanoevici ocupase funcţia de ministru al Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta, manager al Circului Globus și candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

În anul  2014, Stanoevici a fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta. Acesta a căpătat notorietate între cele două tururi de scrutin, când și-a exprimat părerea în legătură cu românii din afara granițelor care nu au putut vota și au protestat, lucru care a condus la cererea demisiei de către manifestanții din țară și din afară. ‪

Bogdan Stanoevici a mai fost secretar de stat al Ministerului Culturii începând din ianuarie 2015 până în decembrie 2015, când a fost demis din această funcție.‪

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.