Trump, ultimul zbor cu Air Force One. Președintele SUA va părăsi Washingtonul înaintea depunerii jurământului de către Biden!

0

Preşedintele Donald Trump va părăsi Washingtonul în zorii zilei de miercuri, cu câteva ore înaintea ca succesorul său, Joe Biden, să-și preia oficial mandatul. Donald Trump, care încă nu l-a felicitat pe rivalul său democrat pentru câştigarea alegerilor, nu va fi prezent la ceremonia de învestire a noului președinte, informează digi24.ro.

Donald Trump ține să nu părăsească Washingtonul în calitate de fost preşedinte, așa că se va deplasa, miercuri în zori, înainte cu câteva ore de încheierea oficială a mandatului, la luxosul său club Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida, acolo unde intenţionează să se instaleze. În felul acesta, el va putea pleca cu elicopterul din grădina Casei Albe și va decola spre Florida de la baza militară Andrews, Maryland, pentru ultimul său zbor la bordul Air Force One, aeronava prezidențială, scrie AFP.

Între timp, la Washington continuă pregătirile pentru depunerea jurământului de către Joe Biden, care va deveni, miercuri, 20 ianuarie, la prânz, al 46-lea preşedinte din istoria SUA.

Echipa lui Joe Biden şi primarul din Washington, Muriel Bowser, au cerut americanilor să evite centrul Washingtonului şi să urmărească ceremonia de inaugurare online sau la televizor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.