Clotilde Armand reduce „hemoragia banilor publici de la Primăria Sectorului 1”

0

Clotilde Armand anunţă noi tăieri de fonduri la Primăria Sectorului 1. A reziliat abonamentele de telefonie ale angajaţilor de la Administrația Unităților de Învățământ Sector 1.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că „doamnele și domnii” de la Administrația Unităților de Învățământ Sector 1 aveau abonamente telefonice de 75 de euro pe lună, pe care le-a reziliat.

„De ce este sănătoasă reorganizarea în administrația publică? Un mic exemplu: Înțeleg că doamnele și domnii de la Administrația Unităților de Învățământ Sector 1 aveau niște abonamente de telefon de vreo 75 € lunar. Vreo 25 de bucăți. Le-am reziliat contractul. Sunt de părere că se descurcă și cu un abonament de 5 € lunar”, a scris primarul Sectorului 1, Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armand a mai anunţat că „în luna decembrie a anului trecut am adus Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi al Unităţilor Sanitare Sector 1 în Aparatul de specialitate al Primăriei tocmai pentru a gestiona corect felul în care sunt cheltuite resursele”.

„Reducem hemoragia banilor publici de peste tot”, a conchis Clotilde Armand.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.