Marcel Ciolacu, la Congresul BNS: „PSD va sta alături de BNS în lupta împotriva acestui regim!”

Share:

Preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a declarat la congresul naţional al organizaţiei sindicale că PSD va sta alături de Blocul Naţional Sindical în lupta împotriva „acestui regim, care vrea să se impună şi să impună cu forţa austeritatea”.

Marcel Ciolacu a participat joi la congresul Blocului Naţional Sindical, unde s-a adresat participanţilor, spunând că austeritatea pe care a instaurat-o premierul Florin Cîțu înseamnă un război al unei puteri cinice la adresa tuturor oamenilor care trăiesc cinstit, din salariu, iar PSD și BNS se află „în aceeași barcă”.

„PSD va sta alături de BNS în lupta împotriva acestui regim, care vrea să se impună şi să impună cu forţa austeritatea. După ce acest buget al umilinţei naţionale a fost votat fără ca vocea românilor să fie ascultată, înţelegem că singura soluţie este să protestăm alături de studenţii, angajaţii şi pensionarii acestei ţări. Ca şi mine, mulţi dintre cei prezenţi astăzi aici au mai trăit asemenea momente în 1996-2000, când o altă alianţă a austerităţii a dus ţara aproape de faliment, în 2009-2010, când un regim din care fac parte mulţi dintre demnitarii actualei puteri tăiau pensii şi salarii, ca să rămână intactă partea lor din buget, cea pentru furat”, a spus Marcel Ciolacu  la congresul naţional al BNS.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.