PNL și USR PLUS i-au dat o lecție lui Dan Tănasă. Deputatul AUR, sancționat pentru „comportament grobian”!

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, miercuri, sancţionarea deputatului AUR Dan Tanasă pe motiv că a ameninţat şi înjurat mai mulţi colegi din Parlament.

Deputatul AUR Dan Tanasă a fost sancţionat cu avertisment scris, după ce acesta a adresat cuvinte şi expresii „care contravin demnităţii şi onoarei funcţiei de deputat” unor colegi din Parlament.

Sancţiunea i-a fost aplicată lui Dan Tanasă după ce deputaţii USR PLUS Ionuţ Moşteanu şi Silviu Dehelean au depus săptămâna trecută o sesizare împotriva deputatului AUR.

Comisia juridică a decis că Dan Tanasă a avut un comportament care a fost încadrat în categoria abateri disciplinare şi a propus aplicarea sancţiunii cu avertisment scris. Aceasta este cea mai gravă sancţiune prevăzută de Regulament şi de Statutul deputaţilor şi senatorilor.

Membrii Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor au luat această decizie după ce au analizat sesizarea depusă de Moşteanu şi Dehelean împotriva lui Tanasă cu privire la „comportamentul grobian şi limbajul vulgar” al acestuia, după şedinţa de plen din 24 martie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.