Creșterea AUR în sondaje, de neoprit. Alianța pentru Unirea Românilor ar putea ajunge al doilea partid din România!

0

Sociologul Gelu Duminică este de părere că AUR are mari şanse să ajungă al doilea partid din Romania la urmatoarele alegeri. Referitor la anunţul lui George Simion privind participarea partidului la alegerile parlamentare din Republica Moldova, sociologul a precizat că există o altă intenţie în spatele declaraţiilor făcute de liderul partidului.

Mai mult decât atât, profesorul asociat al Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii din Bucuresti spune că sunt şanse ca partidul lui George Simion să facă parte în viitor din Guvern.

„Viitorul AUR depinde foarte mult de cei care sunt in spatele acestui partid, si nu ma refer la electori, ci la cei care au gandit aceasta formatiune politica. Nu il am in vedere pe domnul Tarziu, Simion si cei care sunt in fata. Din punctul meu de vedere, aceasta formatiune politica are motorul in alta parte, dar nu as putea sa va spun unde. Insa, e cu totul in alta parte decat ceea ce vedem noi ca leadership.

Personal, cred ca AUR va creste pana la urmatoarele alegeri si va avea un rezultat bun. AUR va continua sa catalizeze toate nemultumirile celor din societatea romaneasca si a celor care experimenteaza lehamitea. Nu m-ar mira deloc ca la urmatoarele alegeri AUR sa devina chiar partidul numarul 2 in Romania, nu neaparat numarul 3.

Totul este posibil (n.r – intrebat daca am putea sa asistam la un Guvern cu AUR). Istoria ne-a demonstrat ca, din pacate, lucrurile de genul acesta, pot fi posibile”, spune sociologul Gelu Duminica.

Chestionat in legatura cu anuntul facut de liderul AUR, George Simion, potrivit caruia partidul va participa la alegerile parlamentare din Republica Moldova, sociologul a precizat ca exista o alta intentie in spatele declaratiilor. „Ei nu vor sa participe la alegeri, ci sa bage batul prin gard”, spune Gelu Duminică, potrvit ziare.com. 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.