Deputatul PNL, Sebastian Burduja, predă lecția normalității și a transparenței: „A patra lună din această sesiune parlamentară, al patrulea raport de activitate!”

0

Grav afectată, la nivel sanitar și economic, de pandemia asta blestemată, România nu se va putea moderniza și reforma fără parlamentari responsabili, dedicați, bine pregătiți care sunt deciși să răspundă uriașelor așteptări ale românilor. Fără aleși implicați și aflați în slujba interesului național, fără soluții pliate pe realitatea acestor vremuri extrem de tulburi, fără dorința de a mișca lucrurile în direcția dorită de milioanele de români, Parlamentul va continua să se decredibilizeze.

În ultimii 32 de ani de viață politică și implicit parlamentară am interacționat cu sute de senatori și deputați care nu s-au remarcat prin nimic altceva decât prin business-uri personale și care nu s-au implicat aproape deloc în redactarea unor proiecte de lege care să ajute cetățeanul, mediul de afaceri, România.

Din fericire, ultimele alegeri parlamentare au reușit, fie și parțial,  să promoveze în Camera Deputaților și Senat o altă categorie de aleși. Unul dintre aceștia este Sebastian Burduja. Un tânăr lider PNL care se află la primul mandat de deputat. Încă din timpul campaniei a promis, și s-a ținut de cuvânt, că va informa cetățenii în privința proiectelor pe care le va iniția în Parlament, dar și că își va prezenta lunar raportul său de activitate din Parlament.  Mai mult, audiențele reprezintă o prioritate pentru Burduja, ceea ce reprezintă o dovadă de transparență și respect față de cei care l-au trimis în Parlament.

„A patra lună din această sesiune parlamentară, al patrulea raport de activitate. Așa cum știți, am decis să vă prezint lunar cele mai importante acțiuni, întrebări, interpelări, proiecte legislative, declarații și apariții media legate de activitatea mea de deputat ales în circumscripția 42 – Municipiul București.

Este un gest de normalitate și o invitație la dezbatere pe teme cheie pentru dezvoltarea României. Fiecare zi în slujba dumneavoastră este o responsabilitate imensă și o onoare pe măsură. De aceea, transparența nu este negociabilă.

Raportul pentru a patra lună din această sesiune este aici: https://bit.ly/3x1m9Sz”, a precizat, pe pagina de Facebook, deputatul PNL, Sebastian Burduja.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.