Vicepremierul Barna îl avertizează pe premierul Cîțu: Ministrul Sănătății nu va fi demis. Revocarea miniștrilor USR PLUS, doar cu acordul nostru!

0

Vicepremierul Dan Barna anunță consideră că demiterea ministrului Alexandru Nazare de la Finanțe este problema PNL și că o astfel de decizie putea fi luată numai după discuții cu partidul care a propus ocupantul funcției.

Dan Barna afirmă că este convins că Ioana Mihăilă, ministrul Sănătăţii, nu va fi demisă din guvern, chiar adcă Florin Cîţu a transmis joi un semnal, declarând că cele mai mari probleme sunt la ministerul condus de Mihăilă.

„După cum am spus și ieri, premierul m-a sunat acum două zile. Știam că există anumite probleme de comunicare și anumite nemulțumiri. În protocolul de colaborare se spune clar că premierul trebuie să discute cu partidul care a făcut nominalizarea, înțeleg că a discutat. Au fost două discuții. Acum două zile mi-a spus că vrea demiterea și ieri mi-a reconfirmat.

Eu cred că nu vor exista noi remanieri. Nu există listă neagră. E un guvern, se fac toate eforturile e a guverna.

Dacă avem un protocol, protocolul rămâne în vigoare. Ministrul Sănătății e foarte activ, nu se pune problema de remaniere”, a declarat Dan Barna, conform Stiripesurse.

„Toate eforturile sunt de a transforma programul de guvernare în realitate. Din această perspectivă trebuie văzută activitatea fiecărui ministru. Chiar în aceste zile domnul ministru Cristian Ghinea a fost la Bruxelles.

În momentul de față activitatea Guvernului e legată de a transforma în realitate a proiectelor promise. Nu există subiectul remanierii. Nu există nicio discuție în privința remanierii unui ministru USR-PLUS”, a mai spus Dan Barna vineri.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.