Ponta ironizează decizia majorării prețurilor la transportul în comun în Capitală

0
Liderul Pro România, Victor Ponta, ironizează decizia administrației Capitalei de a majora prețurile la transportul în comun.
„Acum am inteles: de la 1,3 lei la 3 lei biletul de autobuz si tramvai / de la 2,5 la 3 lei metroul ; dar preturile NU cresc – ne asigura oficialii Bucurestiului ! Dvs ati inteles ?
Eu am inteles ca pentru traficul rutier din Bucuresti nu exista nicio solutie – nici drumuri mai largi, nici parcari mai multe , nici taxe pentru masinile poluante, nici ridicarea masinilor “nesimtitilor” care blocheaza intersectii , nici semafoare mai bine coordonate, nici macar politisti locali care sa ajute la dirijare in orele de varf . NIMIC
Acum, in plus, ca sa “ajutam” traficul rutier – se scumpeste si transportul in comun ! Acolo unde, daca nu lua Firea autobuzele din Turcia pentru care a fost injurata non stop, mergeau oamenii si acum cu alea de pe vremea lui Halaicu !
Stiu – PSD este de vina – chiar daca PSD nu mai conduce acum nici Sectorul 1 ( plin de sobolani si gunoaie) nici Primaria Generala unde nimeni nu stie daca mai exista Primar ! Dar totul este bine – sa dormim linistiti – EI vegheaza pentru noi”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul Pro România, Victor Ponta.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.