Deputatul PNL, Alexandru Kocsis, îl critică dur pe premier: De la anunțarea candidaturii sale, Florin Cîțu a coborât PNL de la 26% la 18%!

0
Deputatul PNL Alexandru Kocsis a declarat, miercuri seară, în emisiunea „Jocuri de putere”, că nu este de acord cu strategia abordată de Florin Cîțu în coaliția de guvernare. Acesta a spus că decat sa plece USR-PLUS  de la guvernare, mai bine să plece Florin Cîțu. Mesajul a fost transmis și într-o postare pe Facebook de deputatul PNL. 
Despre partenerii din USR-PLUS, Kocsis a spus că ei l-au preferat pe Florin Cîțu, în locul lui Ludovic Orban, ca premier, și, „la nici trei luni distanță, au descoperit că Ludovic Orban e un politician matur cu care se poate ajunge la un consens. Cred că e mai bine să nu ne cramponăm de un om și să dăm acei 4 ani de stabilitate pe care i-am promis românilor. Cred că această coaliție e mult mai importantă și mai presus de o persoană sau alta”.
Despre un eventual vot pentru dărâmarea propriului guvern, mai exact al unuia de coaliție, deputatul liberal a anunțat și că, „dacă se va ajunge acolo, la moțiune, eu, personal, voi vota împotriva unui om care a ajuns jos, pentru că nu si-a luat dl Florin Cîțu angajamentul acesta, și l-a luat Partidul Național Liberal”.

În plus, venirea lui Florin Cîțu la vârful Guvernului a generat scăderea încrederii în PNL, mai spune Alexandru Kocsis.

„Există o nemultmire in PNL. De la momentul când si-a anuntat in 30 mai candidatura Florin Cîțu,  PNL era 26%, si la ultimul sondaj e la 18%. E o nemultumire pe care multi colegi de-ai mei o au, si exista temeri ca nu se stie cât de jos putem ajunge așa”, a declarat deputatul PNL.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.