Orban, apel către liberali în urma crizei politice generate de premier: „Cred că nu aveţi îndoieli legate de capacitatea mea de a asigura o majoritate parlamentară mai solidă”

Preşedintele PNL Ludovic Orban profită de criza politică provocată de Florin Cîţu, contracandidatul său la funcţia de preşedinte al partidului, şi le transmite liberalilor că el are capacitatea de a asigura o majoritate parlamentară mai stabilă decât cea pe care se bazează premierul.

Ludovic Orban a scris joi, pe pagina sa de Facebook, că asigurarea coeziunii majorităţii parlamentare necesită „extrem de multă experienţă, foarte multe calităţi, foarte multă ştiinţă în materie de negociere”, sperând ca astfel să câştige voturi în cursa pentru şefia partidului cu Florin Cîţu.

„Asigurarea coeziunii acestei majorităţi parlamentare în actul de guvernare reclamă extrem de multă experienţă, foarte multe calităţi, foarte multă ştiinţă în materie de negociere. Cred că nu aveţi îndoieli legate de capacitatea mea de a asigura o majoritate parlamentară mai solidă şi mai confortabilă”, a scris Orban, joi, pe Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.