Alarmant: Mai multe personaje din anturajul lui Vladimir Putin, infectate cu COVID-19. Președintele rus intră în autoizolare!

0

Vladimir Putin urmează să se autoizoleze după ce a fost detectat COVID-19 în anturajul său, a anunțat marți Kremlinul, potrivit Reuters. Un astrolog din Ucraina a creat controverse după ce i-a prezis moartea.

Kremlinul a făcut anunțul după ce Putin a susținut că ar fi făcut schema completă de vaccinare cu Sputnik V.

„Vladimir Putin a spus, în legătură cu cazurile de coronavirus identificate în apropierea sa, că trebuie să respecte regimul de autoizolare pentru o anumită perioadă de timp”, se menționează în comunicat.

Documentul nu precizează și cât va dura perioada de izolare. Încă nu se știe care sunt acele persoane din apropierea sa care au fost testate pozitiv la Covid-19, dar purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat reporterilor că președintele este „absolut sănătos” și „desigur” testul său Covid este negativ.

Putin a participat la mai multe evenimente publice pe 13 septembrie, inclusiv la o întâlnire cu președintele sirian Bashar al-Assad la Moscova și la una cu echipa paralimpică rusă. De asemenea, a participat la exerciții militare desfășurate în coordonare cu Belarus.

Chiar dacă zvonurile privind o eventuală infectare a președintelui rus cu virusul SARS‑CoV‑2 nu au fost confirmate, mulți cred că Vladimir Putin chiar este bolnav. Ba mai mult, un astrolog ucrainean i-a prevăzut decesul, scrie unian.net. Postarea lui pe o rețea de socializare a atras imediat atenția internauților.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.