Ludovic Orban demisionează din grupul parlamentar PNL: Nu pot fi complice la acest atentat la interesul național!

0

Ludovic Orban – fostul președinte al PNL a făcut declarații, marți, la Parlament. Orban a demisionat din grupul parlamentar al PNL, însă susține că nu pleacă din partid încă. Fostul președinte al liberalilor a rămas parlamentar neafiliat.

„S-a creat o criză politică artificial. A fost făcut praf un partid politic, praf coaliția și în plină priză pandemică și economică practic cetățeanul român a fost fără un guvern în deplină capacitate de exercițiu oferindu-se un circ politic. Nu pot să fiu părtaș la acest mod de a face politică.

Nu accept să sufăr o operație de lobotomie, pentru că numai lobotomizat aș putea asista, partaș, complice la acest atentat la interesul național. E o mică formă de protest față de tot ceea ce s-a întâmplat.

Nu îmi dau, încă, demisia din PNL. Este un partid căruia i-am dedicat toată viața mea matură”, a spus Ludovic Orban.

„Obligația morală pe care o am față de cetățenii români este aceea de a-mi respecta angajamentele din campanie. Din păcate azi nu am altă soluție pentru a fi consecvent decât de a mă despărți sper eu temporar de colegii mei din grupul parlamentar.

Ceea ce s-a întâmplat în ultimele patru luni depășește orice imaginație. Atâtea poziții împotriva interesului României nu mi-a fost dat să văd într-o perioadă atât de scurtă de timp”, a mai spus Orban.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.