Liderii USR, ultimatum pentru liberali: „Dacă vor să refacem coaliţia, trebuie să spună foarte clar şi răspicat că nu mai negociază cu PSD!”

Share:

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a transmis un ultimatum în plină reluare a negocierilor cu PNL pentru formarea guvernului, sub conducerea lui Nicolae Ciucă, premierul desemnat de Klaus Iohannis. Luni seară, după întâlnirea președintelui cu liberalii, generalul în rezervă Nicolae Ciucă a fost ales să continue discuțiile cu USR și PSD. 

Purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuţ Moşteanu, îi avertizează pe liberali că nu înţelege ce plan au, ce strategie au, dar că trebuie să se hotărască pentru că „au aruncat ţara în haos”. Liderul USR le transmite și condiția reluării negocierilor pentru susținerea guvernului Ciucă: PNL trebuie să închidă uşa PSD-ului: „USR sau PSD”.

Mesajul liderului USR vine tocmai după ce întâlnirea președintelui Klaus Iohannis cu premierul interimar Florin Cîțu și cu premierul desemnat, Nicolae Ciucă, ce a durat mai bine de 3 ore. Dacă PNL decide să închidă uşa PSD-ului pentru că, deşi le-au spus românilor acum un an: votaţi-ne ca să dăm PSD la o parte, iată că se iau de mână cu PSD de o săptămână, e mare prietenie şi vedeţi şi în declaraţiile domnului Cîţu şi ale domnului Klaus Iohannis de săptămână trecută de la final, sunt gata să bată palma, să facă un pact cu PSD.

Ori asta este o palmă dată milioanelor de români care au votat PNL şi l-au ascultat şi pe Klaus Iohannis să voteze PNL. Să fie foarte clar, dacă vor să stăm de vorbă să facă coaliţia, trebuie întâi să spună foarte clar şi răspicat că nu mai negociază cu PSD. Nu merge jocul ăsta la mai multe capete. Trebuie să se decidă ce vor: vor USR sau vor PSD. În funcţie de asta, ştim cum şi dacă stăm de vorbă”, a afirmat purtătorul de cuvânt al USR, luni seară, potrivit ziare.com.

Citește și
1 Comentariu
  1. Vasile spune

    Nu vrea PNL refacerea coaliției ei merg la brat cu PSD și Aur

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.