Obama a revenit la Casa Albă. Fostul președinte a fost primit de „vicepreședintele Biden”!

0

A fost agitație la Casa Albă. Barack Obama s-a întors pentru prima dată aici, după plecarea din 2017.

Fostul preşedinte american a fost invitat de Joe Biden să vorbească pe un subiect comun celor doi, accesul la asistenţa medicală în SUA şi să sărbătorească o reformă emblematică din timpul mandatului acestuia, Obamacare.

La momentul revederii, cei doi au făcut glume care mai de care mai savuroase, la fel ca pe vremea când Obama ocupa fotoliul de președinte, iar Biden era vice-președinte. Obama chiar a amintit de această perioadă, adresându-se acestuia: „Vice-preşedintele Biden”.

Preşedintele Joe Biden a continuat jocul dintre cei doi spunând „Numele meu este Joe Biden şi sunt vicepreşedintele lui Barack Obama”. Acesta a afirmat că prezenţa lui Obama la Casa Albă îi aminteşte de vremurile bune.

Obama a a afirmat că „e bine să fii înapoi la Casa Albă”, mai ales că nu a mai revenit aici din 2017. În timpul discursului, Obama a vorbit şi despre lucruri serioase în ceea ce priveşte asistenţa medicală şi programul care reprezintă cea mai emblematică reformă din cele două mandate pe care le-a avut la Casa Albă: Obamacare.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.