Ludovic Orban (Forța Dreptei) îl „spulberă” pe Nicolae Ciucă: „Sunteți ultimul care aveți îndreptățirea de a spune ceva pe tema libertății presei!”

0
Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, taxează dur „tupeul plagiatorului” Nicolae Ciucă cel care a dat un mesaj chiar de Ziua mondială a libertății presei.
„Cine vorbește de funie în casa spânzuratului?
Cine credeți că a avut tupeul să dea un mesaj de Ziua mondială a libertății presei? Nimeni altul decât premierul Nicolae Ciucă. Plagiatorul. Cel care a beneficiat de instrumentarea unei operații ample de cenzură, de îngropare în media a subiectului plagiatului primului ministru la teza de doctorat.. Cel care a fost cauza unei operațiuni de compromitere a unui jurnalist independent, Emilia Șercan, doar pentru faptul că a îndraznit să scoată la iveală acuzația de plagiat și să ceară verificarea tezei de doctorat a premierului.
Îndrăznește să vorbească de libertatea presei șeful unui guvern care a pregătit pe șestache elaborarea unui act normativ care să instituie cenzura inclusiv pe online. Are neobrăzarea să se refere la libertatea presei produsul guvernamental al unei monstruoase coaliții, care apelează la toate instrumentele posibile pentru a bloca în mass- media orice voce critică a opoziției politice sau a opoziției din societate.
Puțină decență, domnule Ciucă. Sunteți ultimul care aveți îndreptățirea de a spune ceva pe tema libertății presei. Sub masca bonomă, în spatele fardului de timiditate și modestie, afișate cu prea multă ostentație, se ascunde o poftă enormă de parvenire, o plăcere ieșită din comun de deținere a puterii. Și capacitatea de a comite sau de a accepta ca alții să comită orice încălcare a libertății de exprimare.
Încercați să îi păcăliți pe alții. Pe mine nu aveți cum, pentru că am învățat să vă cunosc”, a precizat, pe pagina de Facebook, deputatul Ludovic Orban.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.