Ponta taxează grija excesivă a oficialilor români față de refugiații ucraineni: Nu mai știam nimic despre Președintele și Premierul României. M-am liniștit – lucrează pentru dvs , cei care i-ați ales!

Share:

Afirmațiile preşedintelui Iohannis potrivit cărora este important ca statul român să continue să ofere o perspectivă tuturor cetăţenilor ucraineni care trec graniţa în ţara noastră şi să le asigure condiţiile unei vieţi cât mai apropiate de normalitate, dublate de cele ale premierului Ciucă care susține că România devine prima ţară din Uniunea Europeană care are un plan cu măsuri concrete pe termen mediu şi lung privind integrarea facilă în ţara noastră a refugiaţilor din Ucraina, în cadrul conferinței „A vision for medium and long-term Refugees Response in Europe – Romania’s Plan for an integrated and inclusive response to protect Refugees from Ukraine”, a generat reacția liderului Pro România, Victor Ponta.

„Nu mai stiam nimic despre Presedintele si Premierul Romaniei . Inteleg ca a fost weekend- dar totusi … Acum m-am linistit – lucreaza pentru dvs , cei care i-ati ales in functii ( eu nu i-am votat , deci nu am asteptari ) ! Dvs nu simtiti asta ?”, a punctat, pe pagina de Facebook, Victor Ponta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.