Donald Trump nu crede că războiul din Ucraina mai poate fi oprit prin negocieri de pace!

Share:

Fostul președinte american Donald Trump spune că președintele ucrainean Volodimir Zelenski ar fi trebuit să renunțe la Crimeea și ideea intrării în NATO pentru a evita invazia Rusiei.

Donald Trump a mai declarat că în acest moment nu crede că războiul mai poate fi oprit prin negocieri de pace, deoarece Vladimir Putin, odată începută invazia, ar prefera să ocupe Ucraina în totalitate.

Trump a făcut comentariile în timpul unui episod al podcast-ului The Clay Trevis și Buck Sexton Show după ce a fost întrebat despre apariția președintelui ucrainean și a soției sale Olena Zelenska pe coperta revistei Vogue.

„Nu am văzut aia dar, știți, probabil nu cel mai grozav lucru (râde). Nu, aș spune că nu a fost cel mai grozav lucru”, a răspuns fostul președinte republican.

El a vorbit apoi despre războiul din Ucraina.

„Ar fi trebuit cel puțin să facă o înțelegere. Ar fi putut renunța la Crimeea. Ar fi putut face ceva cu NATO, ‘Okay, nu o să intrăm în NATO’ și atunci ai fi avut o țară fiindcă cred că Putin voia să facă o înțelegere. Și cred că acum nu vrea să facă o înțelegere. Cred că este mult mai greu să faci o înțelegere. El aruncă în aer tot locul. Adică, el va lua tot locul”, a spus Donald Trump.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.