Cătălin Drulă taxează dur „falimentul moral și politic al unui președinte-trădător”: Legile Educației trebuie retrase urgent, Sorin Cîmpeanu trebuie să demisioneze!

Share:
Liderul USR, Cătălin Drulă, susține că nimic nu demonstrează mai bine falimentul moral și politic al unui președinte-trădător decât eșecul răsunător al proiectului România Educată.
Klaus Iohannis – împreună cu Sorin Cîmpeanu – propun României să îngroape învățământul românesc, politizarea definitivă a acestuia și centralizarea lui cu accente brejneviste, a mai spus Cătălin Drulă.
„Partidul-stat PSD-PNL vrea control total pe școli și universități și propune niște legi îmbâcsite pentru a masca adevăratul scop al întregii operațiuni: spălarea plagiatului lui Nicolae Ciucă.
Nimic altceva nu contează pentru acest Guvern și pentru acest președinte. Nu copiii, nu abandonul școlar, nu profesorii plătiți prost, nu managementul eficient, nu Educația ca bază a eticii în societate.
Impostura este trăsătura acestui pachet de legi, a acestui guvern și a șefului statului. Cum altfel poate explica cineva că Sorin Cîmpeanu vrea să desființeze instituția care trebuia să constate plagiatul lui Ciucă?!
Cer demisia urgentă a lui Cîmpeanu din funcția de ministru. Dacă el nu mai are chiar niciun pic de onoare, cer demiterea lui urgentă. Iar aceste legi trebuie retrase imediat și refăcute după principii care să asigure educația copiilor noștri”, a conchis liderul USR, Cătălin Drulă.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.