Premierul Ciucă, mesaj tranșant către Ciolacu&co: „Începând cu luna mai 2023 premierul va fi dat pe PSD!”

Share:

Premierul României, Nicolae Ciucă, i-a asigurat pe cei din PSD că premierul va fi dat de ei începând cu luna mai a anului 2023 și că acordul prin care s-a format coaliția PNL-PSD va fi respectat.

Nicolae Ciucă îl liniștește pe Marcel Ciolacu în privința rotației la funcția de premier. Șeful Executivului a declarat că ceea ce a spus deputatul PNL Alexandru Muraru la începutul lunii, când a sugerat că PNL va avea funcția de premier și după mai 2023, a fost „doar o opinie”.

„Ceea ce vă pot spune cu certitudine este că, în acest moment, rotația la funcția de premier se va produce pe 25 mai, așa cum am stabilit în momentul în care s-a coagulat această coaliție. Ceea ce au apărut ca opinii, a fost doar o opinie, noi discutăm cu realitatea faptelor, realitatea angajamentelor, iar în realitate așa urmează să se întâmple”, a spus Nicolae Ciucă.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, în urmă cu mai multe zile, că dacă nu se va face rotativa în ceea ce privește premierul, „nu e altă variantă decât alegeri anticipate”.

PSD exclude continuarea unei colaborări cu PNL la guvernare, dacă „rotativa” nu va avea loc, a transmis Marcel Ciolacu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.