Rareș Bogdan respinge varianta înlocuirii lui Ciucă cu Bode: „Este o prostie cruntă! Sunt încercări de destabilizare a PNL şi a guvernării”

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a comentat informaţiile apărute în spaţiul public conform cărora mai mulţi lideri liberali ar plănui o înlocuire a lui Nicolae Ciucă cu Lucian Bode pe postul de premier.

Rareş Bogdan a negat categoric această variantă şi a declarat că liderii PNL sunt mai uniţi ca niciodată, iar aceste informaţii apărute în presă sunt doar încercări de destabilizare a liberalilor şi a guvernării.

„Este o prostie cruntă! Nu se pune problema! Sunt încercări de destabilizare la vârful Partidului Național Liberal.

Nu există fricțiuni, în momentul ăsta, absolut deloc și nimeni nu s-a gândit măcar. Este o construcție falsă, de la cap la coadă. Face parte din încercarea de destabilizare a PNL și a guvernării.

Nu are pic de adevăr, nici măcar 1%. Nicolae Ciucă rămâne premier, Lucian – ministru de Interne și secretar general. Nu e niciun conflict nici cu mine, nici cu Dan Motreanu, nici cu Iulian (Dumitrescu – n.r.). Suntem mai uniți ca niciodată!”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, Rareș Bogdan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.