Ludovic Orban taxează dur „înfiorătoarea nesimțire a PSD” în cazul revenirii lui Firea la vârful partidului!

Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, taxează dur „înfiorătoarea nesimțire a PSD”. Potrivit lui Orban, nu au trecut nici 4 luni de la scandalul azilelor groazei din Voluntari, care a provocat demisia forțată a lui Firea, la presiunea uriașă a opiniei publice.
„Ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, Ciolacu anunță senin revenirea în funcțiile de conducere de prim-vicepreședinte și de președinte al organizației București a Gabrielei Firea. Și, ca să nu mai existe prea multe dubii asupra adevăratelor motive ale stupefiantei decizii luate de conducerea PSD, astăzi srl-ul lui Voiculescu anunță susținerea lui Firea pentru primăria Capitalei, ca un preambul al viitoarei decizii a PSD”, a punctat Orban.
„Revoltător. Scandalos. Odios. Liderii PSD demonstrează că nu le pasă de nimic, că nu au nici cel mai mic dram de omenie și de bun simț. Că au premeditat acest come-back, că au mimat retragerea doar de ochii lumii, așteptând doar să treacă timpul pentru ca oamenii să uite de drama vârstnicilor fără apărare chinuiți și supuși la tratamente inumane pentru îmbogățirea oamenilor de casă ai lui Firea și Pandele.
Bucureșteni, treziți-vă! Acest clan de pradă lipsit de orice scrupule vrea din nou să captureze Capitala”, a conchis liderul Forța Dreptei.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.