Campania lui Iohannis, din ce în ce mai ”zglobie”

Share:

Alianța Creștin Liberală (ACL) Timiș va derula campania electorală pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis sub sloganul local „O Românie, ca la neamț în șpaiț (cămară de alimente, n.r.)”, a declarat vineri, într-o conferință de presă, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, informează Agerpres.

„ACL are toate motivele să fie optimistă și să creadă în șansa de a da României primul președinte liberal al țării. Prin momentul demarării campaniei sub sloganul local ‘O Românie, ca la neamț în șpaiț’ dorim să promovăm ideea că, prin Klaus Iohannis, România va putea să ajungă o țară prosperă, bine rânduită și care, prin muncă cinstită, prin bună organizare și corectitudine, și prin respectarea normelor statului de drept, poate aduce prosperitate a cetățenilor”, a declarat Nicolae Robu.

Echipa de campanie a ACL Timiș a amenajat la deschiderea campaniei un șpaiț în Piața Operei, plin cu borcane de zacuscă, cârnați, jumări, brânzeturi și murături.

Robu a punctat faptul că adevărata bătălie se va da între principalii doi candidați ai Dreptei și Stângii, respectiv Klaus Iohannis (ACL) și Victor Ponta (PSD), și că nu se teme de confruntarea cu PSD. Primarul a subliniat că-și dorește o campanie civilizată, așa cum au fost și precedentele, fără violențe și ruperi de afișe sau amplasări de materiale publicitare electorale fără autorizație.

Klaus Iohannis va fi prezent duminică la Timișoara, unde va participa la mai multe acțiuni care vor avea loc în oraș: primele ediții ale festivalurilor minorităților etnice și gastronomic, dar și la evenimentul Oktoberfest organizat de Forumul Democrat German din Banat. ‘Noi vrem să arătăm că nu facem diferențe între oameni după etnie, ci că fiecare contează după valoarea sa și ca individualitate, ca om’, a conchis Robu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.