Tragedie în Vaslui. Doi vânători răniți grav!

0

Doi vânători din judeţul Vaslui au fost răniţi, duminică. Unul dintre aceştia se află în stare gravă, după ce o armă s-ar fi declanşat accidental, într-o maşină cu care se deplasau la vânătoare în zona comunei Oşeşti.

Bărbaţii se aflau, împreună cu alţi trei colegi vânători, într-o maşină, iar la un moment dat o puşcă aflată între scaunele din faţă s-ar fi declanşat accidental. Astfel, glonţul i-a străpuns mâna şi genunchiul unuia dintre cei trei vânători aflaţi pe bancheta din spate şi, după ce a lovit plafonul maşinii, a ricoşat în faţa unui alt bărbat.

Răniţii, unul în stare gravă, au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. „La faţa locului, s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase care au declanşat cercetări pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc incidentul. În funcţie de rezultatul anchetei şi de evoluţia stării de sănătate a victimelor, se va face şi încadrarea juridică a faptei”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Medicii vasluieni au decis ca unul dintre vânătorii răniţi să fie transferat la o clinică din Iaşi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.