Cristian Rizea rămâne fără cetățenie moldovenească și va fi expulzat în România!

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a fost retrasă cetățenia moldovenească fugarului Cristian Rizea. Decretul privind retragerea cetățeniei a fost publicat în Monitorul Oficial al Republicii Moldova. După publicare, „organele competente din Republica Moldova și România urmează să facă schimb de informații pentru a expulza cetățeanul din țară”, a declarat Igor Dodon, citat de presa de peste Prut, informează Romaniatv.net.

„Erau mai multe urgențe legate de semnarea mai multor decrete de promovare a unor legi, subiecte ce țin de stabilitatea economică și socială.

A fost și un subiect interesant care se discuta foarte mult în presă despre cetățeanul român Rizea, care s-a ascuns în Moldova. La propunerea Comisiei pentru Cetățenii, ieri, 2 noiembrie, am semnat un decret prin care am anulat cetățenia acestui personaj. Deja organele competente din R. Moldova și România urmează să facă schimb de informații pentru a expulza cetățeanul din țară”, a declarat Dodon.

Dragi romani infractorii pe care ii devoalez au platit milioane de euro mafiei politice din Moldova condusa de Igor Dodon si Vladimir Plahotniuc pentru a imi retrage in mod abuziv cetatenia Republicii Moldova! Ma voi lupta in instanta aici la Chisinau si sper cu ajutorul vostru si al lui Dumnezeu sa pot reusi ! Adevarul Invinge Intotdeauna!„, a scris Cristian Rizea pe Facebook.

Ulterior într-o intervenţie la Realitatea Plus, Cristian Rizea a anunţat că va ataca decizia în instanţă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.