Ponta, atac dur la adresa guvernării liberalo-useristo-udemeristă: „Toate țările din jurul nostru investesc în energie și minerit – noi închidem tot și facem hârtii!”

0

Liderul Pro România, Victor Ponta, a precizat, revoltat, că în timp ce toate țările din jurul nostru investesc în energie și minerit, noi le închidem.

„Romaniei i-a dat Dumnezeu resurse naturale . Toate tarile din jurul nostru investesc acum in energie si minerit – noi inchidem tot – si facem hartii !

Degeaba ne plangem de straini , nu e treaba lor sa ne faca noua bine – din pacate mereu romani dintre ai nostri blocheaza orice proiect.

Mai bine sa ne imprumutam cu miliarde din afara si sa cumparam din alte tari ceea ce avem la noi dar nu folosim !

Inchidem mine – gonim investitiile – nu vrem bani din redevente si impozite – nu lasam sa fie angajati oamenii – nu lasam sa fie ajutate comunitatile locale – nu vrem sa ecologizam in zonele poluate istoric si sa facem proiecte moderne care protejeaza mediul! NU VREM – facem mormane de dosare cu milioane de hartii cu avize, aprobari, acorduri … si in final inchidem TOT !

Tot astept sa vad un Guvern LIBERAL alaturi de USR istii corporatisti care sa sprijine macar investitiile si dezvoltarea economica ( nu am nicio iluzie ca mai fac ceva bun cu pensiile, salariile, alocatiile, educatia sau sanatatea) – deocamdata astept in zadar.

Poate in viitor- dupa Congresele pentru care se improasca non stop cu noroi si pentru care isi folosesc tot timpul”, a spus, pe pagina de Facebook, Victor Ponta.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.