Ludovic Orban îl acuză pe Florin Cîțu de declinul PNL și criza politică: „Premierul e acum la fel de nepopular ca Traian Băsescu atunci când a tăiat pensiile!”

0

Ludovic Orban vine cu critici în rafală la adresa premierului Cîțu și a echipei sale, pe care îi consideră vinovați atât de distrugerea partidului cât și de criza în care se află acum România.

Liderul partidului spune despre principalul său contracandidat la șefia partidului că a reușit performanța de a fi la fel de nepopular ca Traina Băsescu după ce a anunțat tăierea pensiilor, în 2010.

„În primele șase luni ale anului PNL a fost constant în jur de 27%. După data de 1 iunie, când premierul s-a hotărât să candideze la președinția partidului, pur și simplu a început o nebunie. La ora actuală suntem într-o situație dificilă, există o nemulțumire profundă, în special față de persoana premierului – un grad de respingere uriaș de aproape 64%.

E comparabil cu gradul de respingere pe care îl avea Băsescu după ce a anunțat tăierea pensiilor și salariilor. Este, pur și simpu, un val împotriva noastră.

Dacă deschideți contul de Facebook și postați ceva sau vă uitați pe comentariile, în special ale echipei câștigătoare…. Numai că vă previn să luați calmante să nu vă îmbolnăviți. Suntem într-o situație foarte dificilă care a culminat cu o criză provocată de decizii luate fără consultarea partidului și președintelui PNL. (…) Astăzi, din păcate, am început să ne facem de râs, pentru că o parte dintre colegii mei, fără acordul meu, ca să-l țină în viață pe Cîțu, au făcut înțelegere cu PSD și blochează moțiunea de cenzură, încălcând grav Constituția”, a afirmat Orban, în timpul prezentării moțiunii sale în fața membrilor PNL Caraș Severin, potrivit Mediafax.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.