Florin Roman îl desființează pe Ludovic Orban: ”Nu poţi să furi munca lui Rares Bogdan la europarlamentare, a lui Klaus Iohannis la prezidenţiale și a primarilor liberali la locale!

1

Deputatul PNL Florin Roman l-a atacat în cuvinte dure pe Ludovic Orban, fostul şef PNL, după anunţul său privind demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Florin Roman a declarat că Orban a ajuns premier cu voturile PSD şi îl acuză că i-a furat ”munca lui Rares Bogdan la alegerile europarlamentare, a lui Klaus Iohannis la prezidenţiale, a primarilor liberali la locale, spunând că a dus singur aceste bătălii”.

”Am refuzat până azi să-i răspund public lui Ludovic Orban, la atacurile neîncetate de câteva luni la adresa PNL, a premierului PNL, a preşedintelui României şi a liderilor PNL. Nu o să-i răspund nici azi, pentru că, la cât rău a făcut în ultima perioadă PNL, nici nu merită. Nici el, nici argaţii lui! O să transmit însă liberalilor adevăraţi care iubesc partidul, nu celor care sunt loiali unui om, câteva gânduri, pentru ca altfel, doar vocea ultimului mohican al unei generaţii politice eşuate se va auzi. Am lucrat cot la cot cu Ludovic Orban. La greu! Că la bine s-a înconjurat de ţuţeri, cum îi place să spună. Are meritul de a se şti folosi de oameni”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Florin Roman îl critică pe Orban că nu i-a mulţumit lui Klaus Iohannis şi PNL pentru susţinerea de care au dat dovadă ca el să devină premier.

”Dacă nu este în stare sa mulţumească PNL şi lui Klaus Iohannis, măcar să mulţumească PSD, care l-a votat premier. Atunci, lui Ludovic Orban nu-i mirosea PSD. Drept dovadă, după ce a ajuns premier nu a atacat niciodată PSD! Era prea ocupat sa înjure liderii PNL”, spune Roman.

Ludovic Orban a trădat PNL pentru a face jocul PSD, a mai spus deputatul. ”Ne-a trădat în favoarea USR, la negocierea portofoliilor, cedând totul doar pentru ca el să fie preşedintele Camerei Deputatilor! Azi a demisionat! Zice el, ca din onoare! Fals! A renunţat la ceva ce nu mai avea din momentul in care a pierdut preşedinţia PNL într-un congres cu 5000 de oameni, pe care el şi l-a dorit!”, menţionează deputatul liberal.

”Nu poţi să furi munca lui Rares Bogdan la alegerile europarlamentare, a lui Klaus Iohannis la prezidenţiale, a primarilor liberali la locale, spunând tu, Ludovic Orban, ca ai dus singur aceste batalii, doar tu şi ţuţerii tăi! Unii veniţi direct din simbria USR! PNL a fost bun pentru Ludovic Orban doar cât timp a fost condus de el! Acum nu mai este bun, pentru ca nu mai e el! Asta este filosofia unui om care îşi încheie marea lui aventura politica! Eu cel puţin îţi spun! La revedere Ludovic Orban! PNL este unul singur, cu sau fără tine!”, scrie în final Roman.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Gorba ioan spune

    Orban ia făcut oameni pe unul președinte iar pe celalalt europarlamentar

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.