PNL Sector 1 solicită Primarului Armand să-l demită urgent pe Șeful Poliției Locale Sector 1, uns chiar de primar, fără concurs!

Share:

Fiindcă promisiunea lui Clotilde Armand de a sparge “cuibul de corupție” de la Poliția Locală Sector 1 a rămas doar la stadiul de vorbe, ca toate celelalte promisiuni electorale ale sale, PNL Sector 1 cere primarului să înceteze de îndată împuternicirea acestuia de a conduce Poliția Locală, ca urmare a anchetei demarată de DNA la această instituție publică, pentru suspiciuni de corupție, cel mai probabil.

Personajul a fost uns șef peste polițiștii locali fără ca măcar sa susțină concurs, prin împuternicire directă, ceea ce denotă încrederea majoră de care această persoană se bucură în ochii primarului Armand.

Dacă nu îl demite astăzi, se face complice la fărădelegile pe care procurorii DNA le vor scoate la lumină și care fac parte din lungul șir de ilegalități pe care diverse instituții ale Statului le-au descoperit în primăria lui Clotilde Armand în mandatul său.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.